Daily Morning News from CNN&BBC

page01

The example of course works from students who have watched the news every morning.

page02

Every morning students will enjoy watching the news from CNN and BBC channel. Also, the foreign teacher will explain and help them to summarize the news.

page03

Students are concentrated on watching the news. After, watching the news they will be able to conclude what was happening in the news.

page3-4

Students was doing the coursework after watching the news.

page05