Morning news Class, Class room, TOEIC

page01

Rocking the TOEIC!! An extra class for students to prepare the TOEIC exam.

page02

page03

page04

page05

Morning News from CNN and BBC. Teacher will help students to summarize the news that they have seen on TV.

page06-07

English class with English teacher. Students were enjoyed having a conversation with teacher. Also, answering the questions related to the topic that they learn from.