Morning news Class, Class room, TOEIC (2)

pic01

Morning News class

Daily Morning News’. Mr. Andy explained to students about what happened in the news that they have seen. He also helped students to produce the works and correct any mistakes.

pic02

Classrom

Language Class with Mr. Andrew. During the class students were interacting with the teacher by answering questions and giving some opinions about the topic.

pic03

TOEIC

During evening TOEIC lectures, recordings were taken for students who were unable to attend.