Morning news Class, Class room, TOEIC (3)

11

11  22

Every Wednesday Students G.12 take an extra class to explore new techniques that useful for TOEIC exam.

33  44

Ms.Sanda, Math’s teacher. She let students sat together as a group and work together. After that, students did the presentation how to solve math problem in front of the class.

55  66

‘Daily Morning News’. Mr.Andrew was explaining to students about what was happening in the News and asked students to summarize the news.